MENU

Betalen, Verzenden, Leveren & Garantie

 • Betalen

 • Onze betalingsmogelijkheden

  Over de betalingen

  Quickjack Nederland is een bedrijf gevestigd in Nederland en hanteert daarom een BTW percentage van 21% op haar producten.
  Wij kunnen BTW verleggen naar 0% indien de bestelling op naam van een bedrijf met BTW Nummer buiten Nederland en binnen europa gevestigd is.
  Woont u buiten de EU kunt u contact met ons opnemen voor een exportopdracht.

  Ideal

  Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

  Creditcard

  Ook betaling via creditcard is mogelijk. We ondersteunen American Express, Mastercard en Visa. Betalen via creditcard is gratis.

  Achteraf betalen – Klarna

  Veel van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. Klarna voert voor Quickjack Nederland het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

  PayPal

  Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen. Wij rekenen een fee met een maximum van €100 op paypal betalingen.

  Bancontact/Mister Cash

  Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis

  Klarna: Gespreid betalen

  Gespreid Betalen maakt betaling in termijnen mogelijk, zonder een uitgebreide procedure. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij de klant en kan variëren van 3 tot 36 maanden.

  ING Homepay

  Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home’Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home’Bank … in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.

 • Leveringsvoorwaarden

 • Onze Leveringsvoorwaarden

  Postpakket zending

  Quickjack Nederland maakt gebruik van DHL voor postpakket zendingen.DHL hanteert standaard specificaties voor het uitreiken van pakketten, deze bedragen

  Bezorgdag en -tijd

  Maandag t/m zaterdag: 08:30 tot 21:30.

  Bij niet thuis

  2e bezorgpoging standaard de volgende dag (niet op zondag, tenzij de ontvanger de bezorging heeft gewijzigd (zie ‘Bezorging wijzigen’). Als bij de 2e bezorgpoging ook niemand thuis is, ligt het pakket de volgende dag vanaf uiterlijk 15:00 klaar op een aangewezen DHL locatie.

  Kennisgeving

  De geadresseerde ontvangt een kennisgeving in de bus bij niet thuis bij de 1e of 2e bezorgpoging en bij bezorging bij de buren.

  Uitreiken op DHL locatie

  Na de 2e bezorgpoging kan het pakket worden opgehaald bij een DHL locatie op vertoon van een legitimatiebewijs door of namens de geadresseerde. Als een handtekening voor ontvangst vereist is, wordt deze bij de DHL locatie gevraagd.

  Retour afzender na weigering of onbezorgbaar

  Geweigerde en onbezorgbare stukken gaan retour afzender. Pakketten die na 14 dagen niet opgehaald worden op een DHL locatie gaan retour afzender.

  Pallet zending

  Quickjack Nederland maakt gebruik van Transmission en DHL Freight voor palletvervoer. Onze vervoerder levert uw zending af tot aan de eerste drempel. Dit kan de voordeur zijn maar ook het eerste hek.
  Indien u de chauffeur verzoekt de zending verder te zetten dan bovenstaand en als dit mogelijk is, zijn Quickjack Nederland en haar
  vervoerder nimmer aansprakelijk voor schades of claims die hieruit voort kunnen vloeien.

 • Levertijd

 • Levertijd

  Postpakket zending

  Zoals het een moderne webwinkel betaamt, versturen wij uw bestelling nog dezelfde werkdag. Voorwaarde is dat uw bestelling en betaling voor 14:00 uur binnen zijn en dat de bestelling in Nederland of België geleverd moet worden. Voor alle artikelen die op voorraad zijn, geldt: op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, volgende dag bezorgd. Bestelt u na 14:00 uur of in het weekend, dan wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen bezorgd.

  Pallet zending Transmission

  De complete Quickjack systemen worden middels pallet vervoer verstuurd.

  Binnen Benelux en Duitsland maken wij gebruik van Transmission, de levertijd is afhankelijk van uw locatie.

  Nederland: Bestellingen geplaatst op een werkdag vóór 13:00 uur worden doorgaans de volgende werkdag verzonden en worden meestal de daaropvolgende werkdag afgeleverd.

  Belgie: Bestellingen geplaatst op een werkdag vóór 13:00 uur worden doorgaans de volgende werkdag verzonden en arriveren doorgaans binnen twee werkdagen.

  Duitsland: Bestellingen geplaatst op een werkdag vóór 13:00 uur worden doorgaans de volgende werkdag verzonden en komen meestal binnen twee tot drie werkdagen aan.

  Houd er rekening mee dat wij geen invloed hebben op eventuele vertragingen die kunnen optreden bij het transportbedrijf TransMission. Wij waarderen uw begrip voor mogelijke onvoorziene omstandigheden die buiten onze controle liggen.

  De bezorgers van Transmission komen 2 keer bij u langs. Bent u allebei de keren niet thuis, dan vindt u een briefje in de brievenbus met contactgegevens om een afspraak te maken voor bezorging.

  Transmission stuurt u op de dag van uw bestelling een e-mail met de geschatte levertijd (tijdsbestek van 2 uur). Hiervoor gebruiken zij het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij uw bestelling.

  De bezorgers van Transmission werken op maandag t/m vrijdag.

  Pallet zending DHL Freight

  Voor landen buiten de Benelux maken wij gebruik van DHL Freight. Afhankelijk van uw locatie wordt de levertijd bepaald. Hoe verder u van Nederland zit, hoe langer de levertijd bedraagd. Gemiddelde levertijd naar alle EU landen ligt tussen de 4 en 8 werkdagen.

 • Tracking

 • Traceer uw zending

  Parcel (pakket)

  Quickjack Nederland verstuurd parcel (pakketten) met DHL Parcel, u kunt uw bestelling eenvoudig traceren middels de DHL Parcel website .

  Pallet (DHL Freight)

  De palletzendingen van DHL freight kunt u traceren via de website van DHL: Active Tracing

  U heeft van ons een verzendlabel ontvangen waarop een shipment number vermeld staat, deze vult u in het veld ”your reference” op de Active Travicing pagina van DHL.
  DHL Quickjack Tracking
  Pallet ( Transmission)

  Elke zending is via Track en Trace online te volgen via de website mijnzending.nl met behulp van uw zendingsnummer.

  Voor elke zending geldt dat er voor de levering door de ontvanger getekend moet worden voor goede ontvangst. Het bewijs van ontvangst met handtekening kunt u online opvragen.

  Track & Trace

 • Garantie

 • Garantie

  Garantie op onze producten

  Wij willen graag dat u tevreden bent met de producten die u bij Quickjack Nederland bestelt. De eerste voorwaarde is dan ook dat uw product goed werkt. Voor de meeste producten die we verkopen geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar (deze loopt bij bepaalde producten op tot 6 jaar). U ontvangt dan 2 jaar volledige garantie op fabricagefouten. De duur van deze garantie staat vermeld op de productpagina van elk product, ook staat de garantietermijn in de bijgeleverde handleiding.

  Wanneer gaat de garantie in?

  Fabrieksgarantie gaat altijd in vanaf de aankoopdatum.

  Wanneer geldt de garantie?

  U kunt zich beroepen op garantie, als:

  Uw product niet goed is of niet goed werkt

  Er een gebrek is dat buiten uw schuld is ontstaan

  Is uw product niet goed of heeft het gebreken? Neem a.u.b. zo snel mogelijk contact met ons op zodat we een oplossing kunnen bedenken.

  Wat valt buiten de garantie?

  Sommige zaken vallen buiten de garantie, zoals:

  Schade die is ontstaan door onjuist gebruik van het product

  Onderdelen die zijn getroffen door slijtage

  Producten waarvan de beschadiging of het defect bekend was vóór u het kocht

  Producten die u zonder kennisgeving vooraf retour stuurt

 • Verpakkingsafmetingen

 • Verpakkingsafmetingen

  Quickjack shipping in Europe.

  Take a look at our shipping dimensions, methods and weights.

  QuickJack Shipping Dimensions

  MODEL DESCRIPTION SHIPPING WEIGHT L x W x H CM
  BL-3500SLX QuickJack Car Lift System – 3,500-lbs. Capacity Box 1 of 3 28 kg. 167 x 33 x 17
  Box 2 of 3 28 kg.
  BL-5000SLX QuickJack Car Lift System – 5,000-lbs. Capacity Box 1 of 3 35 kg. 188 x 38 x 12
  Box 2 of 3 35 kg.
  BL-7000SLX QuickJack Car Lift System – 7,000-lbs. Capacity Box 1 of 3 45 kg. 191 x 46 x 15
  Box 2 of 3 45 kg.
  BL-5000EXT QuickJack Car Lift System – 3,500-lbs. Capacity Box 1 of 3 37 kg. 205 x 38 x 12
  Box 2 of 3 37 kg.
  BL-7000EXT QuickJack Car Lift System – 3,500-lbs. Capacity Box 1 of 3 47 kg. 205 x 40 x 13
  Box 2 of 3 47 kg.
  BL-6000-XLT QuickJack Car Lift System – 3,500-lbs. Capacity Box 1 of 3 51 kg. 225 x 38 x 15
  Box 2 of 3 51 kg.
  DC Power Unit QuickJack DC Hydraulic Power Unit Box 3 of 3 7 kg. 30 x 30 x 55
  AC Power Unit QuickJack AC Hydraulic Power Unit Box 3 of 3 10 kg. 30 x 30 x 55

  How will my shipment arrive?

  Because the weight of box 1 and box 2 exceeds the limit to be shipped as parcel, the complete set will be packed on one pallet.

  Quickjack Europe shipping