MENU

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen over QuickJack hefbruggen zijn hier te vinden. Heeft u zelf nu een vraag over QuickJack? Lees dan eerst rustig deze veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden door. Misschien komt u met deze kennis al een stukje dichter bij het antwoord. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen, mocht u er na het lezen van de veel gestelde vragen er nog niet helemaal uitkomen.

 • Bestellingen

 • Wat zit standaard inbegrepen bij het bestellen van een QuickJack?

  De Quickjack wordt compleet geleverd met hefpads, power-unit, hydrauliekslangen,snelkoppelingen en handleiding.

  Let op: Het enige wat niet inbegrepen is, een stekker naar landkeuze voor de 230V power-units en hydraulische olie.

  extra accessoires kunnen naar wens mee besteld worden.

 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

  Doorgaans worden bestellingen binnen 24-uur na ontvangst van betaling aangemeld bij de vervoerder, levertijd is gemiddeld 2 werkdagen.

 • Kan ik mijn goederen ook ophalen?

  Als u de optie afhalen via ons bestelproces in de webshop aangeeft kunt u de order bij ons afhalen. U kunt vooraf online betalen of bij ons pinnen in de winkel. Wij zullen binnen een werkdag u een bericht sturen voor het afspreken van een afhaaldatum.

 • Ik ben ondernemer binnen Europa maar buiten Nederland, wordt de BTW verlegd? (0%)

  Als u uw BTW nummer via ons bestelproces in de webshop aangeeft wordt deze gevalideerd, indien het nummer correct is zal de BTW verlegd worden naar 0%.

 • Hoe lang heb ik garantie op een product?

  Wij willen graag dat u tevreden bent met de producten die u bij Quickjack Nederland bestelt. De eerste voorwaarde is dan ook dat uw product goed werkt. Voor de meeste producten die we verkopen geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar (deze loopt bij bepaalde producten op tot 6 jaar). U ontvangt dan 2 jaar volledige garantie op fabricagefouten. De duur van deze garantie staat vermeld op de productpagina van elk product, ook staat de garantietermijn in de bijgeleverde handleiding.