MENU
 

Geschäftsbedingungen

Algemene voorwaarden

  • The customer dient alvorens de bestelling te plaatsen gebruik te maken van de Quickjack Measuring Guide / meethulp, te vinden op pagina “productkeuze“ van www.quickjack-nederland.nl ten behoeve van de productkeuze.
  • Producten die niet passen als gevolg van het niet gebruiken van de Quickjack Measuring Guide / meethulp kunnen teruggenomen worden als de koper de in eerste instantie betaalde verzendkosten en verzendkosten voor het terugsturen op eigen rekening neemt. Voor het retouren van afgehaalde producten brengen wij geen kosten in rekening, mits u deze zelf terug brengt.
  • Bovenstaande is niet van toepassing als het product uit de verpakking is gehaald en/of gebruikt is, retourneren is wel mogelijk, maar in overleg onder andere voorwaarden.
  QuickJack products are made available through a network of licensed dealers. Quickjack-Nederland is a part of BPK Europe OÜ, located in Estonia, which is a licensed QuickJack dealer that imports and distributes the QuickJack family of products throughout Europe. As a direct European importer, BPK Europe OÜ and Quickjack-Nederland are uniquely positioned to provide QuickJack buyers in Europe with the lowest delivered pricing and unparalleled after sales support.
WhatsApp chat